Activiteitencommissie

De activiteitencommissie verzorgt alle activiteiten die gedurende het hele jaar plaats zullen vinden. Dat houdt dus in dat wij niet alleen verantwoordelijk zijn voor leuke activiteiten, zoals bijv. feesten, borrels en filmavonden, maar ook voor leerzame activiteiten zoals lezingen en museumbezoeker.

Als lid van de activiteitencommissie zal je ongeveer twee keer per maand vergaderen over aankomende activiteiten, waarbij jouw ideeën zeer gewaardeerd worden. Er zijn immers veel dingen te organiseren, bespreken, en regelen, zoals bijv. de thema’s van de feesten, de daarbij passende versieringen, welke film er vertoond gaat worden, welke spreker er komt, waar we heen gaan, en waar de piñata te hangen komt. Er worden uiteraard taken verdeeld, en er wordt van je verwacht dat je zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de activiteiten meedenkt en meehelpt.

Lid zijn is niet alleen erg leuk, maar ook een goede manier om veel te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. Als lid van de activiteitencommissie heb je de kans om te bepalen hoe jouw tijd bij de SVS er uit gaat zien! Heb je ambitie en wil je komend jaar zelf onderdeel van het bestuur worden, dan is dit ook de perfecte manier om ervaring op te doen.

Commissielid worden?

Ben je enthousiast geworden en wil je je opgeven, dan kan dat! Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen met je naam, jaargang, e-mailadres en telefoonnummer naar bestuur@svsleiden.nl met als titel ‘Inschrijving Activiteitencommissie’. Een motivatie is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd! Er is ook de mogelijkheid je in te schrijven tijdens de boekverkoop in het Arsenaal (dinsdag 6 september). Hopelijk tot snel!

Mischa van der Horst

Commissaris Activiteiten 2016-2017