Commissie Extern

De commissie Extern is verantwoordelijk voor het onderhouden en versterken van een netwerk van interessante contacten voor de SVS en haar leden. Dit doet de commissie onder leiding van de commissaris Extern.

Het hebben van een sterk netwerk is van groot belang voor een studievereniging, omdat het de carrièrekansen voor haar leden kan vergroten en vanwege de wederzijdse voordelen die zulke contacten op kunnen leveren. De leden van de commissie kunnen op deze manier zowel hun netwerk als hun communicatieve vaardigheden uitbreiden. Daarbij wordt van hen wel inzet en doorzettingsvermogen verwacht.

Hiernaast organiseert de commissie Extern ook de jaarlijkse SVS-careerdays in het tweede semester, waar leden kennis kunnen maken met verschillende carrièremogelijkheden. Dit evenement is de laatste jaren erg succesvol geweest en die positieve lijn willen we natuurlijk graag voortzetten!

Commissielid worden?

Ben je geïnteresseerd in deze commissie? Stuur dan nu een e-mail naar bestuur@svsleiden.nl met je persoonlijke informatie (in ieder geval je naam, mailadres en telefoonnummer) en een motivatie!

Michelle Tiu

Commissaris Extern 2019-2020