Jill Vermeulen (Voorzitster)

Hi lieve SVS’ers,

Voor degene die mij nog niet kennen: Ik ben Jill Vermeulen en heb de eer om dit jaar voorzitter van de SVS te zijn. Inmiddels ben ik begonnen aan mijn 2e studiejaar in het prachtige Leiden. Naast lid van de SVS ben ik ook lid van Augustinus. Tijd doorbrengen met familie en vrienden vind ik erg belangrijk. Ook sporten, koken en reizen vind ik erg leuk.

Nu vraag jij je wellicht af, waarom een bestuursjaar doen? De SVS is voor mij een kleine, gezellige maar vooral hechte studievereniging. Studeren is natuurlijk de voornaamste reden waarvoor je naar Leiden bent gekomen. Maar ik ben van mening dat studeren zoveel meer is dan alleen college en werkgroepen volgen. Ook sociaal contact is ontzettend belangrijk voor je ontwikkeling. En dat is nou juist wat de SVS zo leuk maakt, het combineert beide! De SVS heeft aandacht voor studie, maar biedt óók ontspanning en gezelligheid.

Dit en het feit dat een bestuursjaar ontzettend leerzaam is hebben mij tot solliciteren gebracht.Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met mijn mede- bestuursleden een mooi jaar te gaan neerzetten. Daarbij wil ik graag nog zeggen dat we er voor jullie leden zijn en dat ideeën en feedback altijd van harte welkom zijn. Ik wens jullie allemaal een goed, mooi en bovenal ook gezellig studiejaar toe.