[metaslider id=121]

Julia Voermans (Commissaris Communicatie)

Mijn naam is Julia Voermans en dit jaar bekleed ik de functie van Commissaris Communicatie. Dit betekent dat ik contact met onze leden houd via de SVS website, Facebook en Instagram. Daarnaast zet ik samen met mijn commissie de Krant Met Karakter (KMK) in elkaar. Dit Sinologisch blad komt vier maal per jaar uit en bevat interessante China en studie gerelateerde artikelen. Ik breng graag vernieuwing binnen onze vereniging om zo meer leden aan te kunnen blijven trekken.

Naast mijn verdienste bij de SVS doe ik op dit moment de master opleiding East Asian Studies: China track en ben van plan om tevens de master European Union Studies te gaan volgen. In mijn vrije tijd film en fotografeer ik graag en ik bezoek vaak concerten.