12107753_10206859073189736_6144478526889010362_n

Lid worden van SVS Leiden heeft veel voordelen en is erg leuk! In ruil voor de eenmalige contributie van €60 biedt onze vereniging al deze voordelen:

• Je wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten via onze nieuwsbrief en Facebook
  • Deze activiteiten behelzen onder meer feesten, lezingen, het talenpartnerprogramma, etentjes, workshops, filmavonden, enz. enz. enz.
  • Je krijgt korting op al deze evenementen van de vereniging, als ze niet al gratis zijn!
  • Je krijgt korting op de boeken voor de bachelor Chinastudies aan de Universiteit Leiden
  • Je kan met korting en voorrang mee op het eerstejaarskamp!
  • Je kan mee op de jaarlijkse studiereis, die in vorige jaren naar Moskou, Berlijn en Beijing ging!
  • Je kan lid worden van een SVS commissie of je zelfs aanmelden voor het SVS bestuur en zo je organisatorische vaardigheden flink uitbreiden
  • Je wordt deel van een gemengde vereniging met hele gezellige leden, nooit een saai moment!