[metaslider id=121]

Marlous Spuijbroek (Secretaris)

Dag allemaal!

Ik ben Marlous Spuijbroek. Een paar maanden voordat ik op deze wereld kwam reisden mijn ouders met de Mongolië-expres af naar het Land van het Midden: mijn eerste ‘aanraking’ met al het moois dat onze studie, en studievereniging, ons te bieden heeft. Na 18 jaar in Rotterdam gewoond te hebben kwam ik terecht in Leiden. Na een kleine omweg, een jaar rechtsgeleerdheid, besloot ik het roer om te gooien en inmiddels ben ik derdejaars student Chinastudies.

Dit jaar ben ik secretaris/vicevoorzitter van de SVS. Hoewel ik op de achtergrond voornamelijk bezig zal zijn met notuleren, e-mails en ledenbestand bijhouden, zullen jullie elke week bericht van mij krijgen. Ik heb een brede interesse in alles wat er in de wereld gebeurt en hoop ook dit jaar jullie wekelijks te kunnen voorzien van leuke feitjes, feestjes en andere (lustrum-)festiviteiten door middel van de nieuwsbrief. Verder ben ik ook nog lid van Minerva, ben ik dol op reizen en nieuwe dingen ontdekken, en kijk ik uit naar wat dit jaar ons gaat brengen!