Programma donderdag 8 maart 2018

Igor Nuijten – Doceren aan Chinezen

Igor Nuijten tolkt en vertaalt al 27 jaar voor bedrijven en de overheid. Daarvoor heeft hij enkele jaren Mandarijn en Kantonees gedoceerd aan de Universiteit Leiden. Sinds 2014 verzorgt hij Nederlandse taalcursussen voor Chineestaligen. Ook geeft hij cursussen in de Chinese talen en culturen aan expats. Deze ruime ervaring in het lesgeven komt hij met ons delen in een lezing.

Geïnteresseerd? Schrijf je hier in

 

Loes Nordlohne – CV & LinkedIn workshop

Loes Nordlohne is sinds 2002 loopbaanadviseur bij de Studenten Loopbaan Service Geesteswetenschappen en geeft studenten advies over hun arbeidsmogelijkheden. Zij zal een workshop CV en Linkedin maken geven. Tijdens deze workshop leer je hoe een goed CV en Linkedin account eruit ziet, wat je hierin wel en niet kunt vermelden en krijg je tips en aanwijzingen om jezelf zo goed mogelijk te presenteren.

Geïnteresseerd? Schrijf je hier in

 Dolores van Dongen – Ernst en Young (EY)

Dolores van Dongen woonde 20 jaar lang in China, heeft bij meerdere bedrijven in Nederland gewerkt en is nu al heel wat jaren Senior Business Development Manager bij EY. Daarnaast heeft zij ook een belangrijke rol gespeeld in de onderhandelingen tussen KLM en China. Zij heeft dus al de nodige ervaring in zakendoen, managen en onderhandelen met China. Tijdens haar lezing zal ze over al deze ervaring gaan vertellen.

Geïnteresseerd? Schrijf je hier in