Studiereiscommissie

De studiereiscommissie van de SVS is de commissie die elk jaar een studiereis organiseert waar business and pleasure worden gecombineerd: het doel van deze reis is tweeledig; aan de ene kant het laten kennismaken met de huidige cultuur van China en de overweldigende geschiedenis, en aan de andere kant tonen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van banen met een bachelor Chinastudies.
Wees niet bang, naast het ‘serieuze’ gedeelte van de reis zullen we ook vaak met elkaar uit eten gaan, karaokebars bezoeken en zo verder; kortom, ons onderdompelen in alles wat een stad te bieden heeft!Beijing 2016

De studiereiscommissie organiseert dit verenigingshoogtepunt van het jaar! Je regelt de logistieke zaken, waaronder het zo scherp mogelijk boeken van de vliegtickets en het vervoer op de plaats van bestemming. Daarnaast wordt bekeken waar de groep het beste kan verblijven, om op de leukste plek te kunnen zitten die de stad te bieden heeft. Ook organiseer je de activiteiten, leg je contact met de te bezoeken bedrijven en instellingen en stelt het programma op van de gehele reis. Verder ben je met je commissieleden verantwoordelijk voor het promoten van de reis bij je medestudenten. Tijdens de reis, waar je natuurlijk zelf ook deelnemer van bent, zal je zorgdragen voor en verantwoordelijkheid hebben over de organisatie.

Kortom; gezamenlijk stel je alles in het werk om een allesomvattende, enerverende en leerzame, maar vooral fantastisch leuke en onvergetelijke reis samen te stellen, zodat dit de meest gewilde activiteit van het jaar wordt!

De bestemming van de laatste reis, in juni 2016, was Beijing, waar een groep van 25 studenten zich negen dagen lang heeft vermaakt met een uitgebalanceerd programma. Voorgaande bestemmingen van de studiereis waren onder andere Moskou, Berlijn en Barcelona.

Commissaris studiereiscommissie 2016-2017: Hester Versluis
Contact: reiscommissie.svs@gmail.com