(Nederlands) Welkom bij de Studievereniging Sinologie Leiden

對不起,此內容只適用於NederlandsEnglish简体字

Facebook nieuwsfeed

Aan alle aankomende eerstejaars: de deadline voor de kampaanmeldingen is verplaatst naar zondag 19 augustus! Nog niet ingeschreven? Dit kan via een mailtje naar bestuur@svsleiden.nl! Het kamp neemt plaats van 24 tot 26 augustus in het mooie Gelderland. De kosten bedragen €55 voor leden en €65 voor niet-leden. Tot snel! ...

View on Facebook

Wil je kennismaken met de nieuwe eerstejaars en tevens oude studiegenoten weer tegenkomen? Of wil je liever een kijkje nemen naar het nieuwe bestuur terwijl je geniet van het mooie weer? Meld je dan aan als mentor of passant voor het SVS-Kamp!

Aanmelden kan je door een mailtje te sturen naar bestuur@svsleiden.nl. Het kamp zal van 24 tot 26 augustus plaatsvinden in het mooie Gelderland. Vergeet voedselallergieën en intoleranties alsook een speciaal dieet niet te vermelden. Indien je als passant mee wil, specificeer dan ook hoeveel dagen je meegaat.

Qua prijzen, bedraagt het €15 per dag voor mentoren, €18 per dag voor passanten en €22 per dag voor niet-leden.

De deadline voor de aanmeldingen ligt op 17 augustus!
...

View on Facebook

DEADLINE VANDAAG!
Wil jij je jaarboek nog iets persoonlijker maken? Of wil jij je studiegenoten verrassen door een fotocollage met gênante foto's te maken? Stuur dan een mailtje naar jaarboekcommissiesvs@gmail.com met het stukje dat je wilt inleveren! Een pagina is B5 formaat; een kwart kost je €2,- een halve kost je €3,- en een hele kost je slechts €6,-!
...

View on Facebook