(Nederlands) Welkom bij de Studievereniging Sinologie Leiden

對不起,此內容只適用於NederlandsEnglish简体字

Facebook nieuwsfeed

Heb jij na een vermoeiende eerste paar weken studie ook even flink behoefte aan ontspanning? Moet jij ook even een avond royaal uitrusten en relaxen op revolutionaire wijze? Is er een heftig tekort geweest aan R & R (recuperation and rest) tussen alle karakters en klanken door? Kan jij ook niet wachten om een avond helemaal los te gaan, samen met de doorgewinterde ruige rakkers van de SVS? Ben je die alliteraties al zat aan het worden?

Komt dan ook naar het Radicaal Robijn Rood feest! Op donderdag 28 september zetten we vanaf 10 uur ’s avonds de hele tent op zijn kop in de Hut van Ome Henne! Trek je beste rode outfit aan en laat alle remmen los! Wij hebben er zin in, en jij ook!

Datum: Donderdag 28 september, 22:00-04:00 (Let op: deuren sluiten om 01:00!)
Locatie: De Hut van Ome Henne, Sint Aagtenstraat 28, Leiden
Entreeprijzen: 4 euro voor leden, 5 euro voor externen (aan de deur 1 euro extra)

Kaartverkoop in het Arsenaal (contant betalen!)
- maandag 25 september van 11-13,
- dinsdag 26 september van 15-17,
- woensdag 27 september van 12-14.
- Online te koop op onze website: www.svsleiden.nl/product/svs-feest-radicaal-robijn-rood/
...

SVS-Feest: Radicaal Robijn Rode Rave

September 28, 2017, 10:00pm - September 29, 2017, 4:00am

Heb jij na een vermoeiende eerste paar weken studie ook even flink behoefte aan ontspanning? Moet jij ook even een avond royaal uitrusten en relaxen op revolutionaire wijze? Is er een heftig tekort geweest aan R & R (recuperation and rest) tussen alle karakters en klanken door? Kan jij ook niet wachten om een avond helemaal los te gaan, samen met de doorgewinterde ruige rakkers van de SVS? Ben je die alliteraties al zat aan het worden? Komt dan ook naar het Radicaal Robijn Rood feest! Op donderdag 28 september zetten we vanaf 10 uur ’s avonds de hele tent op zijn kop in de Hut van Ome Henne! Trek je beste rode outfit aan en laat alle remmen los! Wij hebben er zin in, en jij ook! Datum: Donderdag 28 september, 22:00-04:00 (Let op: deuren sluiten om 01:00!) Locatie: De Hut van Ome Henne, Sint Aagtenstraat 28, Leiden Entreeprijzen: 4 euro voor leden, 5 euro voor externen (aan de deur 1 euro extra) Kaartverkoop in het Arsenaal (contant betalen!) - maandag 25 september van 11-13, - dinsdag 26 september van 15-17, - woensdag 27 september van 12-14. - Online te koop op onze website: www.svsleiden.nl/product/svs-feest-radicaal-robijn-rood/

View on Facebook

Ben je nog niet wegwijs in Leiden? Heb je de EL CID geskipt of heb je gewoon geen gevoel voor richting? Geen nood! Dit jaar is er een speciale activiteit om Leiden en je klasgenoten beter te leren kennen (of om jouw kennis van Leiden te testen): de Crazy 88! Het doel is om binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk van de 88 gekke opdrachten (in Leiden) uit te voeren. De winnende groep krijgt uiteraard een mooie prijs! Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar activiteitencommissiesvs@gmail.com!

(Let op: de begintijd is aangepast naar 13:15 in het Arsenaal!)
...

Crazy 88

September 20, 2017, 1:15pm - September 20, 2017, 3:30pm

Ben je nog niet wegwijs in Leiden? Heb je de EL CID geskipt of heb je gewoon geen gevoel voor richting? Geen nood! Dit jaar is er een speciale activiteit om Leiden en je klasgenoten beter te leren kennen (of om jouw kennis van Leiden te testen): de Crazy 88! Het doel is om binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk van de 88 gekke opdrachten (in Leiden) uit te voeren. De winnende groep krijgt uiteraard een mooie prijs! Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar activiteitencommissiesvs@gmail.com! (Let op: de begintijd is aangepast naar 13:15 in het Arsenaal!)

View on Facebook

Verlang je na een jaar China of Taiwan weer naar Hollandse versnaperingen en het gezelschap van de SVS? Kom dan naar de Hollanddagborrel op dinsdag 12 september en geniet van poffertjes en kaas in goed gezelschap! Dit is uiteraard ook een goed moment om het nieuwe jaar in te luiden, dus ook al ben je niet een jaar weggeweest, kom toch vooral langs! Het eerste drankje is op kosten van ons! ...

Hollanddagborrel

September 12, 2017, 5:00pm - September 12, 2017, 7:30pm

Verlang je na een jaar China of Taiwan weer naar Hollandse versnaperingen en het gezelschap van de SVS? Kom dan naar de Hollanddagborrel op dinsdag 12 september en geniet van poffertjes en kaas in goed gezelschap! Dit is uiteraard ook een goed moment om het nieuwe jaar in te luiden, dus ook al ben je niet een jaar weggeweest, kom toch vooral langs! Het eerste drankje is op kosten van ons!

View on Facebook