(Nederlands) Welkom bij de Studievereniging Sinologie Leiden

對不起,此內容只適用於NederlandsEnglish简体字

Facebook nieuwsfeed

Beste medestudenten,

De universiteit is momenteel bezig met het zoeken naar een nieuwe docent ‘Modern China Anthropology and Sociology’. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure geven vier sollicitanten een aantal korte colleges, waarin ze onder andere laten zien op welke manier ze les geven. We zijn nog op zoek naar studenten die als publiek bij deze presentaties aanwezig willen zijn. Na de presentaties word je gevraagd een evaluatieformulier in te vullen. Dit helpt ons verder in de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat.

Lijkt het je leuk om met ons mee te denken wie de nieuwe docent zou moeten worden? Kom dan vooral naar de presentaties op vrijdag 15 februari en vrijdag 22 februari. Wij zijn benieuwd naar je mening!

De eerstvolgende presentaties op 15 februari:

"China’s Borderlands: A “Zomia” approach" by Dr. Alessandro Rippa (University of Colorado, Boulder)

Datum en locatie: 15 februari, 10:15-11:00, Wijkplaats 4-1

"Migration within and beyond the borders of China" by Dr. Ka-Kin Cheuk (Rice University)

Datum en locatie: 15 februari, 14:30-15:15, Vrieshof 2-1
...

View on Facebook

Beste studieboekenkoper,

Bedankt voor je aankoop! Op maandag 4 februari 2019 zal het ophaalmoment plaatsvinden van 9 tot 13 uur in Lipsius 2.42! Mocht je niet kunnen komen (ziek, vliegtuig heeft vertraging, verslapen), stuur dan een berichtje naar bestuur@svsleiden.nl of naar deze pagina en we helpen je graag verder!

Tot maandag van 9 tot 13!

Het bestuur
...

View on Facebook