(Nederlands) Welkom bij de Studievereniging Sinologie Leiden

對不起,此內容只適用於NederlandsEnglish简体字

Facebook nieuwsfeed

Beste allen,

De actie is afgelopen, bedankt aan allen voor jullie interesse in het evenement en jullie deelname!

Winnaars zijn bekend, check snel je mailbox om te zien of je een ticket gewonnen hebt.

Voor de andere deelnemers, niet getreurd!
Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

delamar.nl/voorstellingen/the-small-town/

Tot snel!
...

!Edit! Deadline vervroegd naar 20 april 12:00! Beste SVS'ers, Komt dat zien! Op 26 april komt bekroond Chinees theaterstuk en opera "The Small Town" op internationale tournee naar het DeLaMar theater te Amsterdam! Dit is de eerste keer dat het stuk buiten China opgevoerd wordt, in China zelf is het stuk razend populair en heeft het al meer dan 200 000 meegereisd naar de sfeer van het dorpje. "Na 30 jaar keert een rijke zakenman terug naar een klein dorpje in de Chinese provincie Jiangsu. Hij is op zoek naar de man die hem al die jaren geleden gered heeft, om hem te bedanken met een gift van 5 miljoen yuan. Het nieuws over deze zakenman doet snel de ronde. Qin, de burgemeester van het dorp, vraagt leraar Zhu om de rijke man te helpen met zijn zoektocht naar de vermiste held. Maar na dagen gezocht te hebben, blijkt er geen spoor meer te zijn van de man of van de redding zelf. Leraar Zhu en zijn vrouw Xue staan voor een dilemma: moeten zij doorgaan met de zoektocht naar de vermiste man, of moeten ze profiteren van de situatie en de 5 miljoen yuan?" De SVS kan 4 kaarten loten voor dit evenement! stuur een mail naar bestuur@svsleiden.nl en maak kans op een kaartje! Mailtjes kunnen tot 20 april 12:00 gestuurd worden, bekendmaking zal dezelfde dag volgen. Handige links: www.facebook.com/thesmalltown.eu delamar.nl/voorstellingen/the-small-town/ Tot snel!

View on Facebook

!Edit! Deadline vervroegd naar 20 april 12:00!

Beste SVS'ers,

Komt dat zien! Op 26 april komt bekroond Chinees theaterstuk en opera "The Small Town" op internationale tournee naar het DeLaMar theater te Amsterdam! Dit is de eerste keer dat het stuk buiten China opgevoerd wordt, in China zelf is het stuk razend populair en heeft het al meer dan 200 000 meegereisd naar de sfeer van het dorpje.

"Na 30 jaar keert een rijke zakenman terug naar een klein dorpje in de Chinese provincie Jiangsu. Hij is op zoek naar de man die hem al die jaren geleden gered heeft, om hem te bedanken met een gift van 5 miljoen yuan. Het nieuws over deze zakenman doet snel de ronde. Qin, de burgemeester van het dorp, vraagt leraar Zhu om de rijke man te helpen met zijn zoektocht naar de vermiste held. Maar na dagen gezocht te hebben, blijkt er geen spoor meer te zijn van de man of van de redding zelf. Leraar Zhu en zijn vrouw Xue staan voor een dilemma: moeten zij doorgaan met de zoektocht naar de vermiste man, of moeten ze profiteren van de situatie en de 5 miljoen yuan?"

De SVS kan 4 kaarten loten voor dit evenement! stuur een mail naar bestuur@svsleiden.nl en maak kans op een kaartje! Mailtjes kunnen tot 20 april 12:00 gestuurd worden, bekendmaking zal dezelfde dag volgen.

Handige links:
www.facebook.com/thesmalltown.eu
delamar.nl/voorstellingen/the-small-town/

Tot snel!
...

View on Facebook