Acquisitiecommissie

對不起,此內容只適用於NederlandsEnglish简体字。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

De Acquisitiecommissie is verantwoordelijk voor het onderhouden en versterken van een netwerk van voor de SVS en haar leden interessante contacten. Dit doet de commissie onder leiding van de Commissaris Acquisitie.

Het hebben van een sterk netwerk is van groot belang voor een studievereniging, omdat het de carrièrekansen voor haar leden kan vergroten en vanwege de wederzijdse voordelen die zulke contacten op kunnen leveren. De leden van de commissie kunnen op deze manier zowel hun netwerk als hun communicatieve vaardigheden uitbreiden. Daarbij wordt van hen wel inzet en doorzettingsvermogen verwacht.

Hiernaast organiseert de Acquisitiecommissie ook de jaarlijkse SVS Careerdays in het tweede semester, waar leden kennis kunnen maken met verschillende carrièremogelijkheden. Dit evenement is de laatste jaren erg succesvol geweest en die positieve lijn willen we natuurlijk graag voortzetten!

Commissielid worden?

Ben je geïnteresseerd in deze commissie? Stuur dan nu een e-mail naar acquisitie@svsleiden.nl met je persoonlijke informatie (in ieder geval je naam, mailadres en telefoonnummer) en een motivatie!

Enrico Tuijp

Commissaris Acquisitie 2018-2019