Wieger Moll (Penningmeester)

Hallo SVS-makkers!

Je hebt mijn gezicht inmiddels hopelijk langs zien komen. Om een idee te geven wie ik ben; ik ben Wieger Moll, 20 jaar oud en ik ben zo gelukkig om dit jaar de rol van penningmeester op mij te mogen nemen. Daarnaast kan je mij ook vinden bij de reiscommissie.

Ik ben sinds 2017 lid bij de SVS en ik heb enorm leuke, enthousiaste mensen leren kennen bij de SVS. Naast de studie en het bestuur, houd ik me bezig met tekenen, films kijken, met vrienden afspreken en obsessief naar honden staren.

Ik ben voor de functie penningmeester gaan solliciteren omdat ik me erg thuis voel in de vereniging en ik me graag extra ervoor wil inzetten. Daarnaast is bestuurslid zijn een goede manier voor mij om meer te leren. Als penningmeester heb ik zeker ambities en plannen. Het belangrijkste zijnde een goede en duidelijke kijk hebben op onze financiële gesteldheid, en deze stabiel te houden en goed in banen te leiden. Daarnaast wil ik mij inzetten voor goed contact met organisaties en bedrijven waar we mee samenwerken zodat we een goede service kunnen leveren. Ook wil ik graag dicht bij de studenten staan om een goed idee te krijgen wat ze bezighoudt en wat ze graag willen zien vanuit ons als vereniging. De leden zijn natuurlijk altijd onze hoogste prioriteit. Ik hoop dat ons bestuur jullie kan helpen om er een leuk en leerzaam jaar van te maken!