[metaslider id=121]

XiaoJun Zhang (Voorzitster)

Heyhey, ik ben jullie voorzitster, XiaoJun Zhang. Inmiddels wandel ik hier al twee jaar rond en wacht vol spanning om het derde jaar in te luiden.  Sinds ik in aanraking kwam met de SVS keek ik dolenthousiast uit naar de vele gezellige activiteiten, wachtte ik elke week vol smart op de nieuwsbrief en leerde ik zo mijn medestudenten van verschillende jaarlagen beter kennen. Voor mij is de SVS een hechte vereniging die mensen dichterbij elkaar brengt en die zowel bekenden en onbekenden van de Chinese cultuur een indruk geven van wat China hen te bieden heeft. Alhoewel de studie zelf natuurlijk al heel interessant is, is de SVS een enorm gezellige en plezierige aanvulling op je studententijd en het verrijken van je kennis over China. Waarom ik in het bestuur wilde? Nou, ik vind de SVS kortweg gewoon geweldig en wil graag meer mensen hierbij betrekken en hen laten ervaren wat voor hechte groep wij zijn. China is een geweldig land om te ontdekken en daarom wil ik samen met mijn bestuur de leden een impressie geven van wat de Chinese cultuur inhoudt en wat het te bieden heeft, door leerzame activiteiten te organiseren en een leuke en gezellige sfeer te creëren. Kortom, willen wij er samen met de leden een mooi lustrumjaar van maken!