莱顿汉学系学生会欢迎您!

-尚未翻译-

Facebook nieuwsfeed

Dames en heren,

Vanavond is het eindelijk zover! Het allerlaatste SVS feest van dit studiejaar. Wil jij nog een laatste keer helemaal losgaan voordat de tentamens beginnen, maar ben je in de drukte toch vergeten een kaartje te reserveren? Niet getreurd! Je kan nog een kaartje kopen op onze website: www.svsleiden.nl/product/ccparty/, of aan de deur (+ €1).

Want jij bent toch ook van de partij?

Tot vanavond!
...

Feest: CCParty

五月 11, 2017, 10:00下午 - 五月 12, 2017, 4:00上午

Wanneer de bonte avond voorbij is gaat het plezier gewoon door, want op donderdag 11 mei vindt ook het laatste SVS-feest van het jaar plaats! Haal je rode vlaggen uit de kast, zet je Lei Fenghoed op, trek je Maopak aan, of lees even uit een roodkleurig boekje, want het thema is CCParty! Boven Rockcafé Lazaru’s zal de SVS met een hamer en een sikkel een grandioos feestje bouwen. Ben jij ook van de Partij? Datum en tijd: Donderdag 11 mei om 22:00 uur (deuren sluiten om 01:00 uur) Locatie: Boven Lazaru's Kaartje: €4,- (aan de deur of extern + €1,-), verkrijgbaar via www.svsleiden.nl

View on Facebook

Waarde leden,

In verband met een miscommunicatie met de drukker is de levering van het jaarboek vertraagd. Omdat we vanwege de tentamens niet genoeg tijd hebben om dit op te lossen, leveren we het jaarboek in het begin van het volgende collegejaar. Uiteraard zullen jullie rond deze tijd een bericht ontvangen over het jaarboek! Voor verder vragen kan je altijd iemand van de commissie aanspreken of mailen naar jaarboekcommissiesvs@gmail.com.

Excuses voor het ongemak en succes met de tentamens!

De Jaarboekcommissie
...

View on Facebook