莱顿汉学系学生会欢迎您!

莱顿大学的汉学系学生会保障学生的利益。我们的协会1978年被建立以来,一直支持学生学习、加强学生之间的关系、向外代表我们的学生。

莱顿大学的汉学本科与硕士是包括学习中国的语言、历史、经济、哲学、文化等方面的学系。学系的教授既有汉学领域最好的专家,又有来自中国的交流教授。学生们都要义务留学在中国。

汉学系学生会采取各种各样的方法来支持学生学习,比方讲座、语言朋友项目、关于学习和就业的补充咨询、还有每年主办的职业市场。我们用这种方法来帮学生们作出课程和职业的决定。另外学生会为学生也举办派对、晚会、旅行团等活动。

如果你是感觉我们的协会很有意思的汉学生,这里按着询问:

Facebook nieuwsfeed

Beste allen,

De actie is afgelopen, bedankt aan allen voor jullie interesse in het evenement en jullie deelname!

Winnaars zijn bekend, check snel je mailbox om te zien of je een ticket gewonnen hebt.

Voor de andere deelnemers, niet getreurd!
Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

delamar.nl/voorstellingen/the-small-town/

Tot snel!
...

!Edit! Deadline vervroegd naar 20 april 12:00! Beste SVS'ers, Komt dat zien! Op 26 april komt bekroond Chinees theaterstuk en opera "The Small Town" op internationale tournee naar het DeLaMar theater te Amsterdam! Dit is de eerste keer dat het stuk buiten China opgevoerd wordt, in China zelf is het stuk razend populair en heeft het al meer dan 200 000 meegereisd naar de sfeer van het dorpje. "Na 30 jaar keert een rijke zakenman terug naar een klein dorpje in de Chinese provincie Jiangsu. Hij is op zoek naar de man die hem al die jaren geleden gered heeft, om hem te bedanken met een gift van 5 miljoen yuan. Het nieuws over deze zakenman doet snel de ronde. Qin, de burgemeester van het dorp, vraagt leraar Zhu om de rijke man te helpen met zijn zoektocht naar de vermiste held. Maar na dagen gezocht te hebben, blijkt er geen spoor meer te zijn van de man of van de redding zelf. Leraar Zhu en zijn vrouw Xue staan voor een dilemma: moeten zij doorgaan met de zoektocht naar de vermiste man, of moeten ze profiteren van de situatie en de 5 miljoen yuan?" De SVS kan 4 kaarten loten voor dit evenement! stuur een mail naar bestuur@svsleiden.nl en maak kans op een kaartje! Mailtjes kunnen tot 20 april 12:00 gestuurd worden, bekendmaking zal dezelfde dag volgen. Handige links: www.facebook.com/thesmalltown.eu delamar.nl/voorstellingen/the-small-town/ Tot snel!

View on Facebook

!Edit! Deadline vervroegd naar 20 april 12:00!

Beste SVS'ers,

Komt dat zien! Op 26 april komt bekroond Chinees theaterstuk en opera "The Small Town" op internationale tournee naar het DeLaMar theater te Amsterdam! Dit is de eerste keer dat het stuk buiten China opgevoerd wordt, in China zelf is het stuk razend populair en heeft het al meer dan 200 000 meegereisd naar de sfeer van het dorpje.

"Na 30 jaar keert een rijke zakenman terug naar een klein dorpje in de Chinese provincie Jiangsu. Hij is op zoek naar de man die hem al die jaren geleden gered heeft, om hem te bedanken met een gift van 5 miljoen yuan. Het nieuws over deze zakenman doet snel de ronde. Qin, de burgemeester van het dorp, vraagt leraar Zhu om de rijke man te helpen met zijn zoektocht naar de vermiste held. Maar na dagen gezocht te hebben, blijkt er geen spoor meer te zijn van de man of van de redding zelf. Leraar Zhu en zijn vrouw Xue staan voor een dilemma: moeten zij doorgaan met de zoektocht naar de vermiste man, of moeten ze profiteren van de situatie en de 5 miljoen yuan?"

De SVS kan 4 kaarten loten voor dit evenement! stuur een mail naar bestuur@svsleiden.nl en maak kans op een kaartje! Mailtjes kunnen tot 20 april 12:00 gestuurd worden, bekendmaking zal dezelfde dag volgen.

Handige links:
www.facebook.com/thesmalltown.eu
delamar.nl/voorstellingen/the-small-town/

Tot snel!
...

View on Facebook