莱顿汉学系学生会欢迎您!

莱顿大学的汉学系学生会保障学生的利益。我们的协会1978年被建立以来,一直支持学生学习、加强学生之间的关系、向外代表我们的学生。

莱顿大学的汉学本科与硕士是包括学习中国的语言、历史、经济、哲学、文化等方面的学系。学系的教授既有汉学领域最好的专家,又有来自中国的交流教授。学生们都要义务留学在中国。

汉学系学生会采取各种各样的方法来支持学生学习,比方讲座、语言朋友项目、关于学习和就业的补充咨询、还有每年主办的职业市场。我们用这种方法来帮学生们作出课程和职业的决定。另外学生会为学生也举办派对、晚会、旅行团等活动。

如果你是感觉我们的协会很有意思的汉学生,这里按着询问:

Facebook nieuwsfeed

Heb jij na een vermoeiende eerste paar weken studie ook even flink behoefte aan ontspanning? Moet jij ook even een avond royaal uitrusten en relaxen op revolutionaire wijze? Is er een heftig tekort geweest aan R & R (recuperation and rest) tussen alle karakters en klanken door? Kan jij ook niet wachten om een avond helemaal los te gaan, samen met de doorgewinterde ruige rakkers van de SVS? Ben je die alliteraties al zat aan het worden?

Komt dan ook naar het Radicaal Robijn Rood feest! Op donderdag 28 september zetten we vanaf 10 uur ’s avonds de hele tent op zijn kop in de Hut van Ome Henne! Trek je beste rode outfit aan en laat alle remmen los! Wij hebben er zin in, en jij ook!

Datum: Donderdag 28 september, 22:00-04:00 (Let op: deuren sluiten om 01:00!)
Locatie: De Hut van Ome Henne, Sint Aagtenstraat 28, Leiden
Entreeprijzen: 4 euro voor leden, 5 euro voor externen (aan de deur 1 euro extra)

Kaartverkoop in het Arsenaal (contant betalen!)
- maandag 25 september van 11-13,
- dinsdag 26 september van 15-17,
- woensdag 27 september van 12-14.
- Online te koop op onze website: www.svsleiden.nl/product/svs-feest-radicaal-robijn-rood/
...

SVS-Feest: Radicaal Robijn Rode Rave

九月 28, 2017, 10:00下午 - 九月 29, 2017, 4:00上午

Heb jij na een vermoeiende eerste paar weken studie ook even flink behoefte aan ontspanning? Moet jij ook even een avond royaal uitrusten en relaxen op revolutionaire wijze? Is er een heftig tekort geweest aan R & R (recuperation and rest) tussen alle karakters en klanken door? Kan jij ook niet wachten om een avond helemaal los te gaan, samen met de doorgewinterde ruige rakkers van de SVS? Ben je die alliteraties al zat aan het worden? Komt dan ook naar het Radicaal Robijn Rood feest! Op donderdag 28 september zetten we vanaf 10 uur ’s avonds de hele tent op zijn kop in de Hut van Ome Henne! Trek je beste rode outfit aan en laat alle remmen los! Wij hebben er zin in, en jij ook! Datum: Donderdag 28 september, 22:00-04:00 (Let op: deuren sluiten om 01:00!) Locatie: De Hut van Ome Henne, Sint Aagtenstraat 28, Leiden Entreeprijzen: 4 euro voor leden, 5 euro voor externen (aan de deur 1 euro extra) Kaartverkoop in het Arsenaal (contant betalen!) - maandag 25 september van 11-13, - dinsdag 26 september van 15-17, - woensdag 27 september van 12-14. - Online te koop op onze website: www.svsleiden.nl/product/svs-feest-radicaal-robijn-rood/

View on Facebook

Ben je nog niet wegwijs in Leiden? Heb je de EL CID geskipt of heb je gewoon geen gevoel voor richting? Geen nood! Dit jaar is er een speciale activiteit om Leiden en je klasgenoten beter te leren kennen (of om jouw kennis van Leiden te testen): de Crazy 88! Het doel is om binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk van de 88 gekke opdrachten (in Leiden) uit te voeren. De winnende groep krijgt uiteraard een mooie prijs! Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar activiteitencommissiesvs@gmail.com!

(Let op: de begintijd is aangepast naar 13:15 in het Arsenaal!)
...

Crazy 88

九月 20, 2017, 1:15下午 - 九月 20, 2017, 3:30下午

Ben je nog niet wegwijs in Leiden? Heb je de EL CID geskipt of heb je gewoon geen gevoel voor richting? Geen nood! Dit jaar is er een speciale activiteit om Leiden en je klasgenoten beter te leren kennen (of om jouw kennis van Leiden te testen): de Crazy 88! Het doel is om binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk van de 88 gekke opdrachten (in Leiden) uit te voeren. De winnende groep krijgt uiteraard een mooie prijs! Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar activiteitencommissiesvs@gmail.com! (Let op: de begintijd is aangepast naar 13:15 in het Arsenaal!)

View on Facebook

Verlang je na een jaar China of Taiwan weer naar Hollandse versnaperingen en het gezelschap van de SVS? Kom dan naar de Hollanddagborrel op dinsdag 12 september en geniet van poffertjes en kaas in goed gezelschap! Dit is uiteraard ook een goed moment om het nieuwe jaar in te luiden, dus ook al ben je niet een jaar weggeweest, kom toch vooral langs! Het eerste drankje is op kosten van ons! ...

Hollanddagborrel

九月 12, 2017, 5:00下午 - 九月 12, 2017, 7:30下午

Verlang je na een jaar China of Taiwan weer naar Hollandse versnaperingen en het gezelschap van de SVS? Kom dan naar de Hollanddagborrel op dinsdag 12 september en geniet van poffertjes en kaas in goed gezelschap! Dit is uiteraard ook een goed moment om het nieuwe jaar in te luiden, dus ook al ben je niet een jaar weggeweest, kom toch vooral langs! Het eerste drankje is op kosten van ons!

View on Facebook