莱顿汉学系学生会欢迎您!

莱顿大学的汉学系学生会保障学生的利益。我们的协会1978年被建立以来,一直支持学生学习、加强学生之间的关系、向外代表我们的学生。

莱顿大学的汉学本科与硕士是包括学习中国的语言、历史、经济、哲学、文化等方面的学系。学系的教授既有汉学领域最好的专家,又有来自中国的交流教授。学生们都要义务留学在中国。

汉学系学生会采取各种各样的方法来支持学生学习,比方讲座、语言朋友项目、关于学习和就业的补充咨询、还有每年主办的职业市场。我们用这种方法来帮学生们作出课程和职业的决定。另外学生会为学生也举办派对、晚会、旅行团等活动。

如果你是感觉我们的协会很有意思的汉学生,这里按着询问:

Facebook nieuwsfeed

Aan alle aankomende eerstejaars: de deadline voor de kampaanmeldingen is verplaatst naar zondag 19 augustus! Nog niet ingeschreven? Dit kan via een mailtje naar bestuur@svsleiden.nl! Het kamp neemt plaats van 24 tot 26 augustus in het mooie Gelderland. De kosten bedragen €55 voor leden en €65 voor niet-leden. Tot snel! ...

View on Facebook

Wil je kennismaken met de nieuwe eerstejaars en tevens oude studiegenoten weer tegenkomen? Of wil je liever een kijkje nemen naar het nieuwe bestuur terwijl je geniet van het mooie weer? Meld je dan aan als mentor of passant voor het SVS-Kamp!

Aanmelden kan je door een mailtje te sturen naar bestuur@svsleiden.nl. Het kamp zal van 24 tot 26 augustus plaatsvinden in het mooie Gelderland. Vergeet voedselallergieën en intoleranties alsook een speciaal dieet niet te vermelden. Indien je als passant mee wil, specificeer dan ook hoeveel dagen je meegaat.

Qua prijzen, bedraagt het €15 per dag voor mentoren, €18 per dag voor passanten en €22 per dag voor niet-leden.

De deadline voor de aanmeldingen ligt op 17 augustus!
...

View on Facebook

DEADLINE VANDAAG!
Wil jij je jaarboek nog iets persoonlijker maken? Of wil jij je studiegenoten verrassen door een fotocollage met gênante foto's te maken? Stuur dan een mailtje naar jaarboekcommissiesvs@gmail.com met het stukje dat je wilt inleveren! Een pagina is B5 formaat; een kwart kost je €2,- een halve kost je €3,- en een hele kost je slechts €6,-!
...

View on Facebook