校友部

SVS Alumni – Wie zijn wij?alumnt

De SVS Alumni stelt zich ten doel een platform te creëren waar alumni met studenten en alumni met elkaar ideeën uitwisselen en de mogelijkheid hebben tot netwerken. Om dit doel te bereiken zijn we op zoek naar zoveel mogelijk oud-sinologen die zich op willen laten nemen in ons alumnibestand. Zo kunnen wij borrels, lezingen en andere activiteiten organiseren waar zowel alumni als studenten baat bij kunnen hebben.

Heeft u Sinologie, Talen en Culturen van China of China Studies gestudeerd en bent u geïnteresseerd in contact met oud-studiegenoten of de huidige generatie China-experts in wording? Lijkt het u interessant om uw ervaringen na uw opleiding in Leiden met anderen te delen? Wellicht kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen.

Meldt u aan door een mail te sturen naar alumni@svsleiden.nl. Kent u nog oud-klasgenoten, collega’s of anderen die een welkome aanvulling zouden kunnen zijn op ons bestand? Breng ze dan vooral op de hoogte. Hoe meer leden we in ons bestand hebben hoe meer interessante activiteiten wij kunnen organiseren. Dit is natuurlijk gunstig voor zowel studenten als alumni.

Hopelijk kunnen wij u na uw aanmelding binnenkort verwelkomen op één van onze activiteiten.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met alumni@svsleiden.nl.