Dumplingworkshop

Pssst, kennen jullie de jiaozi’s (餃子) al? Een must-try Chinees deeghapje met een hartige vulling. Gevarieerd qua vulling, lekker zowel gebakken als gekookt en uiteraard geserveerd met een heerlijke dip. Loopt het water je ook al in de mond? HA, goed nieuws: Onze geweldige activiteitenco heeft voor de liefhebbers of mensen die kennis willen maken met de Chinese keuken, een kookworkshop geregeld! Onder begeleiding van XiaoJun Zhang laten we de asian in ons los en gaan we aan de slag als amateur dumplingvouwers. 

Ontdek wat de Chinese keuken te bieden heeft, show je studiegenootjes/mede-jiaozi-vouwers je vouwskills en laat je verassen door deze simpele en lekkere hapjes! 
Een gezellig avondje over eten praten, fancy hapjes maken en dan met z’n allen aan tafel schuiven om te genieten van de zelfgemaakte creaties. Kom de keukenprinsjes en prinsesjes uithangen, waan je in een asian sfeer, ban het bestek en laat ze je chopstick skills zien. 

[Bonusje: voor mensen die de stokjes nog niet masteren, uiteraard een ’’How to eat with chopsticks 101’’] 

De workshop is op dinsdag 8 november om 17:15. Er is plek voor 15 personen, sluit je dus snel aan bij het dumplingsvouwers-team en stuur een mailtje naar bestuur@svsleiden.nl met als onderwerp “Dumpling workshop”.

Misschien vind je dit ook interessant