SVS Kerstmarkt

Met de feestdagen komen elk jaar weer de duizend vormen van kerst mee. Kerstfeest, kerstdiner, kerstbonusweken, kerst-LANparty, enzovoort enzoverder. Daar kunnen wij natuurlijk niet bij achter blijven en daarom houden we een kerstmarkt op vrijdag 9 december van 11:00 tot 17:00 in het Arsenaal (lokaal 0.14)!
We hebben om te beginnen een grote hoeveelheid boeken over China en Chinese cultuur die wij geheel gratis aan jullie mogen aanbieden. Van vertalingen van de Yijing en verhandelingen van Tibetaans volksgeloof tot Tai-chi methodiek; er zit van alles tussen. Daarnaast puilt het SVS-berghok uit van jaren opgehoopt materiaal, wat we nu tegen prijsjes zo zacht als de kerstman z’n baard van de hand zullen doen. Tot slot gaat het natuurlijk om de kerstsfeer: kom voor de gezelligheid, voor de goedkope hot coco, glühwein, kerststol en andere kerstversnaperingen, om door de boeken te speuren, of gewoon omdat het nog even kan aan het eind van de collegeweken.
We zitten er de hele dag, dus kom gezellig langs. Denk er wel aan: een eventueel koopje of versnapering moet wel met cash betaald worden!

Datum en tijd: vrijdag 9 december van 11:00 uur tot 17:00 uur.
Locatie: Arsenaal 0.14

Misschien vind je dit ook interessant