Studiereis SVS

Wil jij deelnemen aan de meest spectaculaire activiteit van het jaar? Wil jij het land gaan ontdekken waar je het hele jaar over leert? Wil jij twee weken vol met boeiende activiteiten beleven? Wil jij zien waar je later terecht kan met deze fantastische studie? Kortom: wil jij een geweldige tijd beleven met al je vrienden van de SVS? 
Schrijf je dan in voor de jaarlijkse studiereis! 

Dit jaar gaan we twee weken lang de intrigerende steden Shanghai, Hangzhou en Suzhou ontdekken! Dat zal zijn rond de periode van 29 juni tot en met 13 juli, maar in ieder geval na de laatste tentamens. Het gevarieerde programma zal bestaan uit culturele activiteiten en bedrijfsbezoeken, maar natuurlijk is er ook genoeg tijd om op eigen houtje deze steden te gaan ontdekken! We vliegen gezamenlijk naar China en zullen ook met elkaar verblijven in een hostel. 
Een bezielende reisleiding zal jullie begeleiden en zorgen dat jullie de meest geweldige tijd ooit zullen hebben in het meest boeiende land dat je kan bezoeken.

De verwachte kosten zijn geraamd op zo’n EUR 900,-; dit is inclusief vliegticket, Chinees visum, verblijf, activiteiten en vervoer ter plaatse. Deze prijs is onder voorbehoud.

De inschrijving voor de studiereis zal aanstaande vrijdagmiddag 23 december om 12:00 uur precies openen. 
Om je op te geven dien je een mailtje te sturen met daarin een bevestigende boodschap. Voeg ook een kopie van je paspoort bij en wees er zeker van dat deze nog minstens zes maanden geldig is na juli 2017. 
Daarnaast vragen wij jullie een aanbetaling te doen van EUR 400,- zodat wij de vliegtickets zo snel mogelijk kunnen boeken. Dit kan op rekeningnummer NL16ABNA0566741105 ten name van Studenten sinologie svs onder vermelding van je voor- en achternaam en ‘Studiereis 2017’.
Wie het eerst komt, die het eerst maalt! De tijd waarop wij jouw e-mail ontvangen is hierin leidend. We hebben 25 plaatsen beschikbaar. 
Belangrijk: leden van de SVS hebben voorrang.

We hopen jullie e-mails in groten getale te zien binnenstromen! Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en hebben er veel zin in!

Reiscommissie SVS 2016-2017

Misschien vind je dit ook interessant