Alumnicommissie

Het doel van de Alumnicommissie is om een platform te creëren waar studenten en alumni ideeën uit kunnen wisselen, elkaar kunnen inspireren en kunnen netwerken. Om dit doel te bereiken willen wij bij de commissie zo veel mogelijk alumni sinologen in ons alumnibestand. Op deze manier kunnen we borrels, lezingen en andere activiteiten organiseren die interessant zijn voor beide studenten en alumni.

Heb je Sinologie, Talen en Culturen van China of Chinastudies gestudeerd en ben je geïnteresseerd in het maken van contact met oude klasgenoten of huidige studenten? Wil je je ervaringen delen over je carrière na de universiteit? Dan kan je bij de Alumnicommissie terecht.

Stuur een mailtje naar alumni@svsleiden.nl om in contact te komen met de commissie. Ken je oude klasgenoten, collega’s of anderen die goed in ons alumnibestand zouden passen? Voel je welkom om over hun te vertellen bij ons. Des te meer mensen in het bestand, de meer activiteiten we kunnen organiseren! Dit is voordelig voor beide studenten en alumni.

We hopen je snel te zien bij een van onze activiteiten.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om een mailtje te sturen naar alumni@svsleiden.nl.