Activiteitencommissie

De activiteitencommissie verzorgt alle activiteiten die gedurende het hele jaar plaats zullen vinden. Dat houdt dus in dat wij verantwoordelijk zijn voor leuke activiteiten, zoals bijv. feesten, borrels en filmavonden.

Als lid van de activiteitencommissie zal je ongeveer één keer per week vergaderen over aankomende activiteiten, waarbij jouw ideeën zeer gewaardeerd worden. Er zijn immers veel dingen te organiseren, bespreken, en regelen. Bijvoorbeeld de thema’s van de feesten, de daarbij passende versieringen, welke film er vertoond gaat worden, welke spreker we willen uitnodigen, waar we heen gaan, en waar de piñata te hangen komt. Er worden uiteraard taken verdeeld, en er wordt van je verwacht dat je zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de activiteiten meedenkt en meehelpt.

Lid zijn is niet alleen erg leuk, maar ook een goede manier om veel te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. Als lid van de activiteitencommissie heb je de kans om te bepalen hoe jouw tijd bij de SVS er uit gaat zien! Heb je ambitie en wil je komend jaar zelf onderdeel van het bestuur worden, dan is dit ook de perfecte manier om ervaring op te doen.

Commissielid worden?

Wil je lid worden? Stuur dan een mailtje naar bestuur@svsleiden.nl met een korte motivatie, je naam, jaargang, e-mailadres en telefoonnummer. Hopelijk tot snel!

Marik Hommes

Commissaris activiteiten 2023-2024

activiteitencommissiesvs@gmail.com