Enrico Tuijp (Commissaris Acquisitie)

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Enrico Tuijp en ik ben commissaris acquisitie van de SVS dit jaar. Samen met de commissie wil ik mij graag inzetten voor de vereniging. Ik hoop voort te bouwen op wat de vereniging heeft neergezet, maar vind het ook belangrijk om te kijken naar hoe wij als bestuur zaken misschien anders aan kunnen pakken. 

Op het moment zit ik in het tweede jaar en vind ik de studie erg leuk, vooral het leren van de taal. Ik kijk ontzettend uit naar het buitenlandverblijf in het laatste semester. Ik heb zowel het vasteland als Taiwan mogen bezoeken en vind het dan ook enorm lastig om te kiezen waar ik in april heen wil. Kom mij alsjeblieft overtuigen om een van de twee te kiezen!

Naast studeren spreek ik graag met vrienden af of kijk ik af en toe een film of een serie. 

Als je vragen hebt, spreek me dan gerust aan!