Esmée Vermeulen – Commissaris Activiteiten

你好 SVS’ers!

Mijn naam is Esmée Vermeulen. Ik ben 20 jaar, tweedejaars en nu ook Commissaris Activiteiten. Vorig jaar heb ik in de Activiteiten Commissie gezeten en ik vond het zo leuk dat ik zelf Commissaris wilde worden. Dit jaar zal ik mijn best doen om zo veel mogelijk leuke en interessante activiteiten te organiseren, zoals feesten, workshops, filmavonden en nog veel meer. Ik hoop zo veel mogelijk van jullie daar te zien!

Naast mijn studie houd ik ervan om te chillen met vrienden, thee te drinken, naar muziek te luisteren en mijn favoriete artiesten live te zien. Ik hoop er samen met ons bestuur een mooi jaar van te maken. Als je vragen of suggesties hebt kun je mij altijd bereiken via activiteitencommissiesvs@gmail.com of kom gewoon naar me toe!