Florence Bellemont (Commissaris Communicatie)

Beste SVS’ers en bezoekers van de site, gegroet!

Ik ben Florence Bellemont, 20 jaar en derdejaarsstudente Chinastudies. Dit jaar mag ik de functie van commissaris communicatie vervullen, concreet houdt dat in dat de Facebook, Instagram, deze site en andere sociale kanalen van de SVS onder mijn beheer vallen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de KMK (Krant Met Karakter) alsook het Jaarboek. Mocht je zin hebben om mee te helpen aan deze twee mooie boekwerken, meld je dan vooral aan, dit kan via een mailtje naar communicatiesvs@gmail.com of een persoonlijk bericht.

Verder, is Brussel mijn thuishaven, vandaar mijn wat originele zinsdraaien, en studeer ik naast Chinastudies inmiddels ook Japanstudies.  Naast studeren, zijn lezen, koken en Nederland bezoeken mijn voornaamste bezigheden. Sporadisch vind je me op SSR, meestal loop ik op het Lipsius rond of staar ik naar mijn laptop in de Asian Library. Aarzel in alle gevallen niet om met me een praatje te slaan en geef vooral aan of je op foto’s wilt staan of niet!