Heather McDonald

img_9830

大家好!Wat leuk dat je ons bestuursleden en onze functies wat beter wilt leren kennen. Allereerst zal ik mij maar even voorstellen. Ik ben Heather McDonald (ja echt!) en ben momenteel derdejaars student. Ik ben half Schotse, dus dat verklaart mijn ietwat smakelijk klinkende naam. Mijn functies in het bestuur zijn secretaris en vice-voorzitter. Dit houd in dat ik vooral op de achtergrond bezig ben met notuleren, ledenbestanden en de mail bijhouden, agenda’s maken, en af en toe wat peper in de konten van de rest van de bestuursleden stoppen. Toch zul je wekelijks bericht van mij krijgen, namelijk de nieuwsbrief, waar de aankomende evenementen en leuke wist-je-datjes in staan. Maar genoeg over die toch wat saaie notulen. Verder ben ik nog lid bij Asopos de Vliet, dans ik bij Love To Tribes, en houd ik binnen de SVS vooral van de borrels, pubquizzen, en de befaamde feestjes.