Koen van der Lijn (Commissaris Acquisitie)

De eer van het vervullen van de functie Commissaris Acquisitie is dit jaar weggelegd voor mij, Koen van der Lijn. Sinds vorig jaar heb ik mijn geboorteplaats ingeruild voor het prachtige Leiden, waar ik ondertussen tweedejaarsstudent Chinastudies ben.

Afgelopen jaar was ik lid van de Acquisitiecommissie, waar ik de smaak te pakken kreeg. Dit jaar neem ik de rol van mijn voorganger over en ben ik van plan om er een mooi jaar van te maken. Het is de bedoeling om het netwerk van de SVS te versterken, de vele SVS’ers te betrekken bij onze Studievereniging en een mooie Careerdays neer te zetten. Samen met de Acquisitiecommissie wil ik zo de stijgende lijn van vorig jaar doortrekken om de naamsbekendheid van de SVS te vergroten.  Daarbij wil ik onze studenten helpen kansen te krijgen zich te ontwikkelen, door ze te helpen met het vinden van een talenpartner en ze te laten zien wat onze opleiding te bieden heeft tijdens de Careerdays.