Mendel Brandt (Commissaris Activiteiten)

Hallo iedereen!

Mijn naam is Mendel Brandt, en dit jaar zullen jullie mij misschien kennen als Commissaris Acitiviteiten van de SVS. Ik ben 21 jaar, en afkomstig uit Deventer. Inmiddels zit ik in mijn 3e jaar Chinastudies, en ik ben net een maand terug van een lange poos in China.

Naast student Chinastudies ben ik, tot de ergernis van mijn huisgenoten, een fanatieke drummer en draai ik graag tot midden in de nacht veel harde muziek. Van tijd tot tijd ben ik te vinden op Catena, en als ik wat meer met mijn gezondheid bezig ben zie je me frequent bij het USC. Obscure films kijken en creatieve tosti’s bouwen doe ik ook erg graag.

Ik kijk ernaar uit om dit jaar allerlei interessante en gevarieerde, maar vooral leuke activiteiten te organiseren en hoop jullie in grote getale daar te zien! Mij kun je makkelijk benaderen in het Lipsius, het USC of af en toe in de Asian Library!