Michelle Tiu – Commissaris Extern

Heyyy ^-^

Mijn naam is Michelle Tiu en ik ben 21 jaar oud. Van huis uit spreek ik Kantonees, Hakka en Nederlands. Dit jaar ben ik tweedejaars en Commissaris Extern van de SVS. Ik regel onder andere het CEP-evenement en de Careerdays, maar ook sponsoring en de kledingverkoop. 

Vorig jaar was ik zelf erg actief bij de vereniging. Daarnaast volgde ik ook Klassiek Mantsjoe I en II. Dit jaar doe ik Klassiek Mantsjoe III. Naast mijn studie houd ik extreem veel van eten. Als er een nieuw Aziatisch restaurant is, dan is het altijd mijn doel om die zo snel mogelijk uit te proberen. Zelf heb ik er volle vertrouwen in dat ik samen met mijn commissie er een tof jaar van zal gaan maken! 

Nog vragen of suggesties? Mail mij via acquisitie@svsleiden.nl of spreek me aan op de universiteit.

Groetjes,

Michelle