Reiscommissie

De reiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse SVS-reis.

Al commissielid regel je de logistieke zaken, waaronder het zo scherp mogelijk boeken van de vliegtickets en het vervoer op de plaats van bestemming. Daarnaast wordt bekeken waar de groep het beste kan verblijven, om op de leukste plek te kunnen zitten die de stad te bieden heeft. Ook organiseer je de activiteiten, leg je contact met de te bezoeken bedrijven en instellingen en stel je het programma op van de gehele reis. Verder ben je met je commissieleden verantwoordelijk voor het promoten van de reis bij je medestudenten. Tijdens de reis, waar je natuurlijk zelf ook deelnemer van bent, zal je zorgdragen voor en verantwoordelijkheid hebben over de organisatie.

Kortom; gezamenlijk stel je alles in het werk om een allesomvattende, enerverende en leerzame, maar vooral fantastisch leuke en onvergetelijke reis samen te stellen, zodat dit de meest gewilde activiteit van het jaar wordt!

Voorgaande bestemmingen van de studiereis waren onder andere Boedapest, Praag, Berlijn en Barcelona.

Commissielid worden?

Wil je lid worden? Stuur dan een mailtje naar bestuur@svsleiden.nl met een korte motivatie, je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Hopelijk tot snel!

Jaap Salverda

Reiscommissaris 2023-2024

reiscommissie.svs@gmail.com