Zoé Weir – Secretaris

Hi SVS’ers! Ik ben Zoé Weir, 20 jaar oud en tweedejaars. Na heel wat bloed, zweet en tranen zal ik dit jaar de functie van Secretaris vervullen. Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor de mail, het notuleren bij vergaderingen, het bijhouden van de leden en het versturen van de Nieuwsbrief. 

Ik vind het heel leuk dat ik deze functie op mij kan nemen en zal me 444% inzetten voor de Studievereniging Sinologie!

Ik ben geadopteerd vanuit China en ben geboren in Fuzhou. Een, voor Chinese begrippen, kleine stad in het zuiden van China. Eén van de redenen dat ik Chinastudies doe, is dat ik meer wil weten over waar ik vandaan kom. En daarmee bedoel ik het land, de cultuur, taal en alles wat China omvat. De SVS biedt hiervoor allemaal leuke activiteiten om zo meer over China te leren. Het heeft mij afgelopen jaar alleen maar goede herinnering opgeleverd en ik hoop dat dat dit jaar hetzelfde zal zijn. 

Voor vragen over studiegerelateerde dingen kun je altijd mailen naar bestuur@svsleiden.nl of je kunt mij aanspreken.

Liefss,
Zoé